Dienst - Administratie

Je administratie bijhouden is een verplichting die vaak veel tijd en energie kost. Wij geloven dat het ook makkelijk, snel en nauwkeurig kan. Zo kunnen we een groot deel van je boekhouding automatiseren, wat een hoop tijd bespaard. Daarnaast kun je met onze handige app gemakkelijk bonnetjes inscannen. Ondertussen kijken wij met je mee of je boekhouding compleet is. Ontbreekt er een factuur of heb je een betalingstermijn gemist? Je krijgt een melding en kunt er direct iets aan doen. Via de app heb je namelijk altijd en overal toegang tot jouw administratie.

Administratie uitbesteden

Bij AT Finance bepaal je zelf welk deel je van je administratie zelf wilt doen en waar je graag ondersteuning bij wilt. Wij kunnen onder andere de volgende taken uit handen nemen:

 • Verwerken administratie in Exact Online;
 • Aangifte inkomstenbelasting doen;
 • Btw-aangifte doen;
 • Jaarrapport opstellen;
 • Controleren/aanpassen voorlopige belastingaanslagen.

Wil jij alleen iemand die jouw administratie controleert en compleet maakt of geef jij het liefst zoveel mogelijk taken uit handen? Geen probleem! Wij bieden verschillende pakketten aan, afgestemd op verschillende behoeftes. Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Maak gerust een afspraak om een keertje af te spreken!

administratie
Voor zowel startende ondernemers als diegenen die behoefte hebben aan alleen de solide basis in hun financiële administratie.
Meer info
Real-time inzicht met een financieel dashboard op maat, optimaliseer jouw financiële prestaties en groeipotentieel. Met jaarlijkse sparsessie!
Meer info
Voor bedrijven die ondersteuning willen bij hun financiële én zakelijke behoeften. Vaste adviseur. Met prognoses voor groei en ontwikkelingen.
Meer info

Voordelen administratie uitbesteden

Je boekhouding (deels) uitbesteden heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je bespaart tijd
  Jij hoeft alleen maar je facturen en bonnetjes aan te leveren, wij regelen de rest.
 • Minder kans op boetes
  We zorgen ervoor dat jouw administratie aan alle verplichtingen voldoet en je belastingaangiftes op tijd binnen zijn bij de Belastingdienst. Zo heb je minder kans op boetes.
 • 24/7 inzicht in je financiële situatie
  Een kloppende administratie zorgt voor overzicht en inzicht. Ontdek hoe jouw bedrijf er financieel voor staat en waar nog kansen liggen. Hier kunnen wij je ook bij adviseren.

Wat krijg ik als AT Finance mijn boekhouding verzorgt?

Hoe onze dienstverlening er voor jou uitziet, is vooral afhankelijk van het pakket dat je kiest. Alle pakketten kun je bekijken op onze Pakkettenpagina. Bij alle pakketten zitten de volgende diensten standaard inbegrepen:

 • Verwerken boekhouding
  De boekhouder verwerkt jouw administratie in Exact Online. Uiteraard heb jij 24/7 toegang tot deze omgeving. Hierdoor heb je altijd inzicht en kun jij eenvoudig je boekhouding compleet maken.
 • Btw-aangifte
  We doen je btw-aangifte en versturen deze naar de Belastingdienst. Dit doen we per maand, kwartaal of jaar.
 • Aangifte Inkomstenbelasting/Vennootschapsbelasting
  We regelen elk jaar de aangifte Inkomstenbelasting/Vennootschapsbelasting voor je en versturen deze naar de Belastingdienst.
 • Opstellen jaarrapport
  Richting het einde van het boekjaar stellen we een jaarrapport op. Deze bespreken we met je, zodat je precies weet wat er speelt. Voor bv’s zullen wij de jaarrekening (onderdeel van het jaarrapport) ook deponeren bij de KvK.
 • Beantwoorden vragen
  Per telefoon of mail kun je altijd bij ons terecht met vragen over je administratie of belastingen.
administratie

Cijfers moeten kloppen, maar het draait altijd
om de mens die de onderneming maakt.

Keertje afspreken?

  Of bel ons direct: 0527-252039