Het team van AT Finance

Agnes Tijsma

Controller | Ondernemerscoach

Agnes is AT Finance gestart vanuit haar kantoor aan huis in 2007, na jaren als controller gewerkt te hebben bij handels- en productiebedrijven. Inmiddels heeft zij met haar gedreven en moderne kijk op ondernemen, AT Finance laten groeien tot een succesvol administratiekantoor vanuit een modern kantoorpand in Kraggenburg. Samen met een team van gemotiveerde medewerkers, is zij al meer dan 15 jaar de betrokken overlegpartner voor onze klanten.

Keimpe Sikma

Controller | Sparringpartner

Keimpe is sinds 2015 mede-eigenaar van AT Finance. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het accountantsvak, heeft hij sinds 2007 gewerkt als controller. Zijn ambitie was echter als zelfstandige verder te gaan en zo werd hij mede-eigenaar van AT Finance. Voor Keimpe is het persoonlijk contact met onze klanten en integriteit de basis voor een succesvolle samenwerking.

Erik Gosen

Senior Assistent Controller

Erik is onze Senior Assistent Controller. Met zijn jarenlange ervaring en diverse opleidingen heeft hij veel kennis en deelt deze graag met onze klanten en collega’s. Hij vindt het belangrijk regelmatig contact te hebben met onze klanten, zodat hij weet wat er speelt. Erik is serieus bezig met zijn vak en zorgt daarnaast met zijn humor voor een ontspannen werksfeer.

Jolanda Dierkes

Assistent Controller

Jolanda is ons team in 2017 komen versterken als Assistent Controller. Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse accountantskantoren, heeft zij de keuze gemaakt om bij een kleiner kantoor te gaan werken. Ze wilde meer betrokkenheid bij klanten. Ze is een harde werker, collegiaal en in haar vrije tijd gaat ze graag op reis.

Karin Winter

Administrateur

Karin werkt bij ons sinds 2017. Daarvoor heeft ze jaren gewerkt bij een productie/montage bedrijf. Met haar leergierige en gedreven houding, heeft ze zich daar de afgelopen jaren ontwikkeld en veel ervaring opgedaan met betrekking tot het voeren van financiële- en personeelsadministraties. Karin staat altijd open voor nieuwe dingen en is betrokken bij haar werk en collega’s.

Sandra Nipius - van der Zwaag

Salarisadviseur

Sandra is onze adviseur op het gebied van salarisadministratie. Na jaren te hebben gewerkt bij verschillende accountants- en administratiekantoren, werkt ze sinds 2007 als zelfstandige. Sandra is accuraat en adviseert onze klanten deskundig met haar veelzijdige kennis van cao’s en branches. Op kantoor is zij een behulpzame collega die vrolijk is en met enthousiasme haar werk doet.

Olga van der Wekken

Administrateur

Olga volgt sinds 2019 een studie MBA bedrijfsadministratie. Ze zocht daarvoor een opleidingsplek en vond die bij AT Finance. Inmiddels is ze bij ons in dienst als administrateur. Voordat Olga aan haar opleiding begon, heeft ze in commerciële en financieel administratieve functies gewerkt. Olga is heel enthousiast, heeft veel ambitie en is leergierig.

Desiréé Tolman

Salarisadviseur

Desiréé werkt sinds 2020 bij ons als Salarisadviseur. Ze heeft 18 jaar bij één accountantskantoor gewerkt. We kunnen dus wel stellen dat Desiréé trouw is en een zeer ervaren salarisadviseur. Door de overstap naar een kleiner kantoor heeft ze meer contact met de klanten en kan ze meer voor hen betekenen. Desiréé is een gezellige collega met een flinke dosis humor.

Linda_Dekker_assistent_controller_AT_Finance_Kraggenburg_Noordoostpolder_597kl

Linda Dekker

Assistent Controller

Linda Dekker is Assistent Controller bij AT Finance. Na haar hbo-opleiding Bedrijfseconomie is ze jarenlang bij hetzelfde bedrijf in dienst geweest. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan met administraties en het implementeren van boekhoudsystemen. Linda is een kei in het analyseren van cijfers en maakt graag rapportages, liquiditeitsbegrotingen en jaarrekeningen. Bij AT Finance kan ze haar hart dus ophalen.

Saskia Kikkert medewerker salarisadministratie AT Finance

Saskia Kikkert

Medewerker personeels- en salarisadministratie

Na een pauze van 3 jaar is Saskia Kikkert terug bij AT Finance. Destijds was ze assistent controller, nu ondersteunt ze Sandra bij de personeels- en salarisadministratie. Saskia is leergierig en staat graag voor haar collega’s klaar. In haar vrije tijd wandelt ze veel met haar hond en pakt ze regelmatig een boek. Ook zet ze zich op de school van haar zoon in voor de schoolbibliotheek en de oudercommissie.

Doedel senior kantoorhond

Doedel

Senior kantoorhond

Hond Doedel is inmiddels gepromoveerd tot Senior Kantoorhond bij administratiekantoor AT Finance. Ze neemt haar taak heel serieus en fungeert als bel als er iemand binnenkomt. Doedel is een beetje terughoudend en kijkt het liefst op een afstandje toe.

Spetter zwart wit

Spetter

Kantoorhond in opleiding

Hond Spetter is Kantoorhond in Opleiding. Ze begroet iedereen hartelijk bij binnenkomst en is een allemansvriendje. In tegenstelling tot Doedel neemt ze haar taak iets minder serieus.

Cijfers moeten kloppen, maar het draait altijd
om de mens die de onderneming maakt.

Keertje afspreken?

    Of bel ons direct: 0527-252039