Dienst - Controlling

Veel mkb’ers hebben behoefte aan een permanente invulling van hun financieel management: iemand die onder andere periodiek financiële rapportages maakt, jaarrekening opstelt en je belastingaangiftes regelt. Maar wat doe je als je bedrijf te klein is om dit op fulltime basis in te vullen? Dan maak je gebruik van parttime controlling van AT Finance. AT Finance is ooit ontstaan uit de behoefte aan een parttime controller. Controlling zit dus in ons DNA verankerd. Naast onze 3 dienstverleningspakketten bieden wij je ook parttime controlling voor een aantal uren per week of per maand, afhankelijk van jouw behoefte.

financiële rapportage
financiële rapportage

Wat doet een controller?

Als controller checken we jouw boekhouding en zorgen we ervoor dat deze klopt. Heb je een eigen boekhouder of administratieafdeling, dan houden wij daarmee nauw contact, zodat de cijfers up-to-date zijn. Daarnaast staan wij naast jou als ondernemer. We denken met je mee over jouw ambities en zoeken naar kansen op het gebied van financieel management.

We verzorgen jouw financiële rapportages, jaarrekeningen, belastingaangiftes en geven aan directie en management gedegen advies op basis van deze managementinformatie. We kunnen samen met jou een ondernemingsplan opstellen en monitoren of je doelstellingen worden behaald. Zo maken we jouw onderneming samen succesvoller.

Het belang van financiële rapportages

Voor een BV, NV, stichting, vereniging en coöperatie/onderlinge waarborgmaatschappij is het verplicht om een jaarrekening op te stellen en te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Eenmanszaken, zzp’ers en andere kleine organisaties hebben die verplichting niet. Toch is het voor vrijwel elk bedrijf nuttig om inzicht te krijgen in hun financiële positie. Daarom maken wij als controller tussentijdse financiële rapportages. We analyseren dan alle cijfers uit een bepaalde periode en helpen je om deze cijfer te begrijpen. Hierdoor krijg je inzicht in de financiële positie en prestaties van je onderneming.

Wij kunnen je op basis van betrouwbare financiële informatie helpen om bedrijfsprestaties te beoordelen, strategische beslissingen te maken en je resultaten te optimaliseren.

Klant over Parttime Controlling van AT Finance

Eén van de bedrijven die al jaren gebruikmaakt van parttime controlling van AT Finance, is Wardo BV. Zij vertellen je in een uitgebreide case graag meer over hun ervaring met controlling.

financiële rapportage

Ook een parttime controller?

Wil jij:

  • Permanente invulling voor jouw financieel management;
  • Betrouwbare financiële rapportages;
  • Iemand die jaarrekeningen en belastingaangiften voor je samenstelt;
  • Iemand die meedenkt met jouw ambities en groeiplannen;
  • Een adviseur voor directie en management;
  • Iemand die ondernemingsplannen opstelt en doelstellingen monitort?

Dan is parttime controlling ideaal voor jouw onderneming! Neem gerust contact op en drink eens een kop koffie met Agnes of Keimpe om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Betrouwbare financiële rapportages geven inzicht
en helpen om strategische beslissingen te nemen.

Keertje afspreken?

    Of bel ons direct: 0527-252039