Boekhouding pakketten

Als ondernemer wil je het liefst bezig zijn met waar jij goed in bent. Maar je wil natuurlijk ook dat je boekhouding up-to-date is. AT Finance begrijpt dat; wij zijn tenslotte ook ondernemers. Met onze pakketten willen wij mkb’ers en zzp’ers ondersteunen en boekhouden eenvoudig maken.

Voor een vast bedrag per maand regelen wij je boekhouding. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. We werken in boekhoudprogramma Exact. Hiermee kun je altijd en overal vanaf je computer, smartphone of tablet je boekhouding inzien en updaten. Snel en simpel, zodat jij je daarna weer kan focussen op je bedrijf. Daarnaast staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden, met je te sparren of je te coachen.

Je hebt keuze uit 3 pakketten. Bekijk de ze hieronder.

boekhouding pakket
Wil je iemand die jouw cijfers up-to-date houdt, zodat je snel kunt bijsturen? Iemand aan wie je af en toe een belasting- of administratievraag kunt stellen?
Dan zoek je een boekhouder en is pakket (A)andacht geknipt voor jou.
Meer info
Zoek je een sparringpartner die je boekhouding verzorgt én met je meedenkt over de nabije toekomst van jouw bedrijf? Iemand die proactief contact met jou heeft en waarbij je niet bang hoeft te zijn voor de blauwe envelop? Kies dan pakket (B)etrokkenheid.
Meer info
Ben je een MKB-ondernemer die graag een ondernemerscoach naast zich wil om regelmatig cijfers te bespreken waarmee we samen bouwen aan de toekomst van jouw bedrijf? Voor een intensieve samenwerking is pakket (C)oaching de beste optie.
Meer info

Standaard inbegrepen bij onze boekhouding pakketten

Er zijn een aantal diensten standaard inbegrepen bij elk pakket:

 • Verwerken boekhouding
  Wij verwerken jouw boekhouding online in boekhoudprogramma Exact. Je hebt 24/7 toegang tot jouw Exact dashboard. Zo heb je altijd inzicht in je administratie.
 • Aangifte omzetbelasting
  Per maand, kwartaal of jaar doen we de aangifte omzetbelasting (btw) voor je en versturen deze naar de Belastingdienst.
 • Aangifte Inkomstenbelasting/Vennootschapsbelasting
  We doen jaarlijks de aangifte Inkomstenbelasting/Vennootschapsbelasting voor je en versturen deze naar de Belastingdienst.
 • Jaarrapport
  Jaarlijks stellen we een jaarrapport op en bespreken deze met je, zodat je weet wat er speelt.
 • Onbeperkt bellen/mailen
  Heb je een vraag over de administratie of belasting? Wij denken graag met je mee.

Benieuwd welk pakket het beste bij jou past? Laten we een keertje afspreken!

Cijfers moeten kloppen, maar het draait altijd
om de mens die de onderneming maakt.

Keertje afspreken?

  Of bel ons direct: 0527-252039