Zzp’er? Win tijd met het uitbesteden van je boekhouding!

Als zzp’er houd je alles graag in eigen hand. Je plant je eigen tijd in, je kent je klanten en bent vooral bezig met waar jij goed in bent: ondernemen. Jij ontzorgt je klant in jouw specialisme. Helaas ontkom je niet aan het bijhouden van je boekhouding. Je moet je inkoopfacturen inboeken, verkoopfacturen maken, bonnetjes administreren en natuurlijk aangifte doen voor de omzetbelasting en inkomstenbelasting. Gelukkig kan AT Finance jou hierin ontzorgen en kunnen we samen met jou ondernemen! Wat zijn je doelen en hoe kunnen wij je helpen om deze doelen te bereiken?

Online en digitaal boekhouden

AT Finance is een administratiekantoor in Kraggenburg in de Noordoostpolder. Wij hebben veel zzp’ers en ondernemers in het MKB als klant. Wij verzorgen jouw boekhouding online en digitaal. Dat is accurater en betekent ook dat je niet meer hoeft te slepen met mappen en altijd een up-to-date administratie hebt. Bovendien kun jij je boekhouding overal inkijken dankzij de handige app van Exact Online. In deze app kun je zelfs facturen maken, bonnetjes inboeken en betalingen uitvoeren. Dit kan je als zzp’er dus overal doen, terwijl wij met je meekijken en jouw boekhouding controleren.

AT Finance is er ook voor zzp’ers

Met onze dienstverlening maken we het zzp’ers graag gemakkelijk. Doordat jij via de app van Exact altijd en overal je boekhouding kunt inzien en bijwerken, ben je altijd up-to-date. Uiteraard helpen we je met het inrichten van de online omgeving. We voegen bijvoorbeeld je logo toe, zodat jouw facturen herkenbaar blijven voor je opdrachtgevers.

Bij ons kun je kiezen uit diverse dienstverleningspakketten:

Op de pagina Pakketten leggen we je de verschillen precies uit. Ben je benieuwd wat de meerwaarde van AT Finance kan zijn voor jouw bedrijf?

Contact opnemen!