financiële rapportage

Sluit je salarisadministratie 2023 goed af

[display_nieuws_date]

Sluit 2023 goed af

Het einde van 2023 is in zicht. Dat betekent ook dat het boekjaar moet worden afgesloten. Om dat op tijd te kunnen doen, heeft AT Finance jouw hulp nodig.

 

 1. Verwerkingstijd
  Rond de feestdagen hebben wij meer tijd nodig om mutaties te verwerken. Wij vragen je daarom alle benodigde informatie uiterlijk 15 december 2023 aan te leveren.

 

 1. Verlof
  De verlofkaarten worden bijgewerkt als alle aanvragen zijn goed- of afgekeurd. Zorg ervoor dat dit zo snel mogelijk is geregeld, zodat wij de jaarwissel tijdig kunnen doen (tussen Kerst en oud & nieuw).
 • Zodra wij de salarisverwerking van december hebben gedaan, zie je dat het verlofsaldo van alle medewerkers op nul staat. Dit komt omdat Nmbrs op dat moment al is overgezet naar het nieuwe kalenderjaar. Het verlofsaldo is dus niet verdwenen, maar wordt weer zichtbaar zodra de jaarwissel is gedaan!

 

Voorbereiding 2024

 1. Premie Werkhervattingskas(ontvangst eind november)
  Je krijgt van de Belastingdienst de brief Premie Werkhervattingskas 2024. Wij ontvangen die graag voor onze administratie.

 

 1. Invoering wettelijk minimum uurloon 2024
  Vanaf januari 2024 krijgen we voor het eerst een minimumuurloon van € 13,27 voor werknemers van 21 jaar en ouder. AT Finance vertelt je er hier meer over.

 

Uiterlijk 15 december

Om het jaar correct, volledig en op tijd af te kunnen sluiten, vragen wij je alle benodigde informatie uiterlijk 15 december 2023 aan te leveren. Op deze manier hebben wij alles gegarandeerd voor de kerstdagen verwerkt. Mocht dit niet lukken, laat het dan op tijd weten aan een van onze salarisadviseurs.

Terug naar nieuwsoverzicht
financiële rapportage