Links

Om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, werkt AT Finance samen met de beste softwareleveranciers en zijn wij aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Onderaan deze pagina staan de logo’s van onze leveranciers. Klik op een logo voor meer informatie over de betreffende organisatie.

AT Finance gecertificeerd NOAB-kantoor

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen en is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het mkb. Bij NOAB zijn ongeveer 1000 kantoren aangesloten.
Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

logo NOAB gecertificeerd AT Finance Kraggenburg

AT Finance erkend RB-kantoor

AT Finance heeft een erkenning als Register Belastingadviseur (RB). Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet je zeker dat jouw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

Softwareleveranciers waar wij mee samenwerken

Cijfers moeten kloppen, maar het draait altijd
om de mens die de onderneming maakt.

Keertje afspreken?

    Of bel ons direct: 0527-252039