Wil jij dit ook?

Je administratie op orde! Wij doen jouw complete administratie online en digitaal en zijn gericht op de toekomst.
Neem contact opOnze pakketten

Cijfers moeten kloppen, maar het draait altijd om de mens die de onderneming maakt.

AT Finance wil met jou ondernemen!

AT Finance is geen standaard boekhoudkantoor. Wij doen jouw complete administratie online en digitaal en zijn gericht op de toekomst. Met één druk op de knop heb jij actuele cijfers. We ontwikkelen ons naar ‘kantoor van de toekomst’. Het verzorgen van jouw administratie en belastingen automatiseren we steeds verder, waardoor wij meer tijd krijgen om naast jou als ondernemer te staan. Je kunt ons niet alleen inzetten als boekhouder, maar ook als sparringpartner of ondernemerscoach. Onze diensten hebben we daarom ondergebracht in 3 pakketten: pakket (A)andacht, (B)etrokkenheid of (C)oaching.

Over ons

Hoe wil je met ons samenwerken?

De ene ondernemer is de andere niet, maar je wilt wel altijd overal up-to-date zijn en je kunnen focussen op de toekomst.
AT Finance heeft verschillende manieren waarop je met ons kunt samenwerken. We bieden je 3 pakketten, elk voor een vast bedrag per maand, dus zonder verrassingen.

Parttime controlling, fulltime overzicht

Naast het uitvoeren van jouw administratie voor financieel inzicht en voor de belastingaangiftes kunnen wij je ook helpen met de bedrijfsvoering. Met parttime controlling zorgen we samen voor up-to-date cijfers waar jij op kunt sturen. In de rol van parttime controller kunnen we met je meedenken, sparren over je ambities en die verwerken in ondernemersplannen voor de toekomst. Wil je meer weten over parttime controlling? Neem dan contact op met Agnes of Keimpe. Zij vertellen je er graag meer over.

Gelukkig hoef je niet alleen op óns woord af te gaan

Ontdek hier hoe klanten van AT Finance de samenwerking met ons ervaren. Wat vinden zij van onze dienstverlening?

‘Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people’ – Steve Jobs

Maak kennis met de gezichten achter AT Finance.

Agnes Tijsma

Controller | Ondernemerscoach

Keimpe Sikma

Controller | Sparringpartner

Keertje afspreken?

    Of bel ons direct: 0527-252039